Μπάσκετ: Περίπατος για την Εθνική απέναντι στους Πολωνούς

Μπάσκετ: Περίπατος για την Εθνική απέναντι στους Πολωνούς

Με μία εύκολη νίκη, και άφθονα χειροκροτήματα, επέστρεψε η Εθνική μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για τη συνέχεια της προετοιμασίας της: 101-78 τη μέτρια Πολωνία, στο ξεκίνημα του τουρνουά «Ακρόπολις».

Η Εθνική αγωνίστηκε και αυτή τη φορά χωρίς τον τραυματισμένο Γιώργο Παπαγιάννη, η συμμετοχή του οποίου στο Ευρωμπάσκετ παραμένει αμφίβολη. Έπαιξε όμως ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος απουσίασε από τα δύο φιλικά της προηγούμενης εβδομάδας με την Ισπανία. Ο άσος του Ολυμπιακού φάνηκε εκτός ρυθμού.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Καλάθης 7, Σλούκας 4, Ντόρσεϊ 16, Λούντζης 3, Π.Καλαϊτζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου 12, Γόντικας 2, Λαρεντζάκης 8, Κασελάκης 3, Αγραβάνης 3, Θ. Αντετοκούνμπο 4, Κ.Αντετοκούνμπο 11, Γ.Αντετοκούνμπο 24. Ο Γιάννης έπαιξε 26 λεπτά και μέτρησε 12/19 βολές, 3/ 4 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 4 ριμπάουντ.

Eκτός δωδεκάδας έμεινε ο Μποχωρίδης.

H ελληνική ομάδα είχε ένα νεκρό διάστημα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όταν το 27-10 έγινε 27-25, αλλά επανέκαμψε γρήγορα και κέρδισε το φιλικό χωρίς άγχος. Στην ανάπαυλα, το σκορ ήταν 50-37 και στις αρχές της δ’ περιόδου 71-64. Στο ΟΑΚΑ ανηφόρισαν περίπου 7.000 θεατές.

Στη συνέχεια του τουρνουά “Ακρόπολις”, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο τη Γεωργία, που έχει προπονητή τον Ηλία Ζούρο, και μεθαύριο την Τουρκία. Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 μ.μ.  Στον αγώνα που άνοιξε απόψε το πρόγραμμα, οι Τούρκοι νίκησαν τους Γεωργιανούς με 101-88 (Οσμάν 22, Κορκμάζ 18, Σενγκούν 17 – Σενγκέλια 20, Σερμαντίνι 18).

Χθες, ο Δημήτρης Ιτούδης απέκλεισε από την αποστολή τους Δημήτρη Μωραΐτη, Γιάννη Κουζέλογλου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter