Mπάσκετ: Περίπατος της ΑΕΚ με το Περιστέρι

Mπάσκετ: Περίπατος της ΑΕΚ με το Περιστέρι

Με μία θριαμβευτική νίκη επί του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ, 91-59, η ΑΕΚ έμεινε στο κατόπι του πρωτοπόρου της Basket League Παναθηναϊκού. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 44-28, ενώ η διαφορά ξεπέρασε τους 30 πόντους στα τελευταία λεπτά.

Με την ΑΕΚ έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο ο νεοφερμένος γκαρντ Ντάριλ Μέικον, που πέτυχε 18 πόντους. Η απουσία του Κιθ Λάνγκφορντ πέρασε απαρατήρητη.

Διακρίθηκαν επίσης οι Μορέιρα (15), Ματσιούλις (13), Χρυσικόπουλος (11) και Ρογκαβόπουλος (9). Από το απογοητευτικό Περιστέρι, οι Τζόουνς, Μακλίν πέτυχαν από 12 πόντους, ο Γούνταρντ 11 και ο Πέτγουεϊ 10.

Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΚ ανέβηκε στο 10-4 και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με το Λαύριο, το οποίο πέρασε αλώβητο νωρίτερα από το Αλεξάνδρειο (89-94). Ακολουθεί ο Προμηθέας με ρεκόρ 9-4, ενώ το Περιστέρι έπεσε στο 8-6 και έμεινε πέμπτο.

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός (10-2) θα δοκιμαστεί στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ (6-7) το απόγευμα της Κυριακής στις 5μμ, στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Ωστόσο, η διεξαγωγή του παιχνιδιού είναι αμφίβολη λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων Covid-19 που παρουσιάστηκαν στον Παναθηναϊκό.

Τα υπόλοιπα αποψινά αποτελέσματα: Κολοσσός-Ηρακλής 84-61, Προμηθέας-Λάρισα 81-63 και Ιωνικός-Μεσολόγγι 100-85.

Την επόμενη εβδομάδα (Τρίτη-Κυριακή) έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη συμμετοχή οχτώ ομάδων. Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Κολοσσός-Προμηθέας, Λαύριο-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Περιστέρι, Ηρακλής-ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter