Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν

Μπάσκετ: Περίπατος του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν

Με τρόπο …εκκωφαντικό και με εκπληκτική εμφάνιση κράτησε το εντός έδρας αήττητό του ο Ολυμπιακός: 83-60 τη Μπάγερν στο Φάληρο. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 49-24.

Ο Ολυμπιακός κράτησε τη Μπάγερν στο μηδέν στο εναρκτήριο πεντάλεπτο, προηγήθηκε με 15-3 με μοχλό την άμυνά του και κυριάρχησε απόλυτα: 30-15, 41-19, 54-31. Aξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε το πρώτο της τρίποντο στο 28ο λεπτό, ενώ μέχρι τότε μετρούσε 0/10.

Τρεις απανωτές «βόμβες» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη τον έφεραν στο 71-37, που ήταν η μεγαλύτερη διαφορά της πανηγυρικής βραδιάς. Η Μπάγερν κατέβασε τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδα όταν ο Ολυμπιακός χαλάρωσε.
Ο Σάσα Βεζένκοφ πέτυχε 16 πόντους, ο Τόμας Ουόκαπ 13 πόντους, ο Λαρεντζάκης 15 και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ 10 για τον Ολυμπιακό. Έπαιξαν και οι Φαλ 8, Μάρτιν 6, Σλούκας 8, Παπανικολάου 4, Ζαν-Σαρλ, Πρίντεζης, ΜακΚίσικ 3.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο ΣΕΦ και παραμένουν στην 3η θέση της κατάταξης, με συνολικό ρεκόρ 10-5, μαζί με την Αρμάνι Μιλάνου. Η ΤΣΣΚΑ και η Ούνιξ ισοβαθμούν στο 9-6, ενώ η Μπάγερν έπεσε στο 7-8.

Από την ομάδα του άλλοτε προπονητή της Εθνικής Ελλάδας Αντρέα Τρινκιέρι, επέπλευσαν οι πρώην «κόκκινοι» Χάντερ (9) και Ρούμπιτ (10) και οι άλλοτε «πράσινοι» Τόμας (9) και Ρίβερς (5).

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν του Κώστα Αντετοκούνμπο, το βράδυ της Παρασκευής στις 9 μμ, πάλι στο ΣΕΦ.

Αύριο Πέμπτη επιστρέφει στο προσκήνιο ο Παναθηναϊκός (4-11), με αντίπαλο στο ΟΑΚΑ την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπαρτσελόνα (13-2), του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Νικ Καλάθης είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί, ενώ είναι πιθανή η επιστροφή του Νέντοβιτς για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν χθες από την Αρμάνι στην Ιταλία, με το βαρύ 75-54.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter