Μπάσκετ: Πίστωση χρόνου ζητούν οι ρωσικές ομάδες

Μπάσκετ: Πίστωση χρόνου ζητούν οι ρωσικές ομάδες

Κοινό αίτημα αναβολής των αγώνων τους για 1 μήνα υπέβαλαν στην Euroleague οι τρεις ρωσικές ομάδες. Αντιμέτωπες με τη μαζική φυγή παικτών και τη διεθνή απομόωση της Ρωσίας, οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνιξ Καζάν ζητούν από τη διοργανώτρια αρχή πίστωση χρόνου, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Νωρίτερα μαθεύτηκε ότι η Ούνιξ εγκλωβίστηκε για αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο του Καζάν, αφού δεν δόθηκε άδεια για να πραγματοποιηθεί η πτήση προς το Μιλάνο, για το αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι. Η Euroleague είχε ήδη αποφασίσει τη διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων των ρωσικών ομάδων σε τρίτες χώρες.

Ανάμεσα στους αθλητές διαφόρων εθνικοτήτων που εγκατέλειψαν ή εγκαταλείπουν τις τρεις ομάδες (που βρίσκονται στην 5η, 6η και 7η θέση της βαθμολογίας) βρίσκονται οι Σενγκέλια, Μπολομπόι, Γκριγκόνις, Λούντμπεργκ, Φόιγκτμαν, Κουζμίνσκας, Γκουντάιτις και άλλοι. Μάλιστα η Ζενίτ αποφάσισε να αποφασίσει τους αλλοδαπούς υπαλλήλους της ελεύθερους να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΤΣΣΚΑ εργάζονται οι Έλληνες προπονητής Δημήτρης Ιτούδης, Ανδρέας Πιστιόλις, ο γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος και ο μασέρ Κοσμάς Κοντογιάννης. Η Ζενίτ έχει γενικό αρχηγό τον Μάνο Παπαδόπουλο και βοηθό προπονητή τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, ενώ στο Καζάν παραμένει σε διοικητικό ρόλο ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Κώστας Καϊμακόγλου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter