Μπάσκετ: Ποδαρικό στην Αγγλία η Εθνική

Μπάσκετ: Ποδαρικό στην Αγγλία η Εθνική

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Σάββα Καμπερίδη και με δύο παίκτες από τους «αιωνίους» θα πέσει η Εθνική ανδρών μπάσκετ στο πρώτο «παράθυρο» των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ 2023, το βράδυ της Πέμπτης στην Αγγλία (20.30).

Ο Καμπερίδης θα κοουτσάρει την ομάδα στο πόστο του προϊσταμένου του, Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 την περασμένη εβδομάδα. Στο ματς του Νιούκασλ θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Καββαδάς του Παναθηναϊκού και Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στους αγώνες του διημέρου για την Euroleague. Στο κυριακάτικο ματς της Εθνικής με τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη, θα αγωνιστεί και ο Λεωνίδας Κασελάκης, ενώ αναμένεται να επανέλθει και ο ασθενής Μανωλόπουλος.

Για το ματς της Πέμπτης με τη Μ.Βρετανία ταξίδεψαν και οι Δημήτρης Αγραβάνης, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

«Η Μεγάλη Βρετανία είναι άγνωστη, αλλά όχι όσο αδύναμη θεωρεί ο πολύς κόσμος», δήλωσε ο Σάββας Καμπερίδης. «Είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Έχει έναν κορμό για πολλά χρόνια και παιδιά που είναι έμπειρα και αγωνίζονται σε καλά πρωταθλήματα. Επίσης είναι πλήρης, δεν έχουν απώλειες από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα».

Οι Γιαννόπουλος, Αγραβάνης, Καββαδάς θα είναι οι αρχηγοί στους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ στον ίδιο Όμιλο ανήκει και η Τουρκία (θα αποκλειστεί μία ομάδα από β’ φάση). Στο πλευρό της Εθνικής βρίσκονται και οι Νίκος Ζήσης και Δήμος Ντικούδης, που θα έχουν στο εξής το γενικό πρόσταγμα στην Εθνική Ανδρών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter