Μπάσκετ: «Πράσινο» ρεσιτάλ, ανησυχία για Παπαπέτρου

Μπάσκετ: «Πράσινο» ρεσιτάλ, ανησυχία για Παπαπέτρου

O τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου μετρίασε τον «πράσινο» ενθουσιασμό για την επίδειξη δύναμης και το εντυπωσιακό 99-76 επί του 3ου της κατάταξης και φιναλίστ του 2019 Προμηθέα, στην Πάτρα.

Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε στον αριστερό αντίχειρα στο 3ο λεπτό του αγώνα και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε από τον Πιτίνο, αφού προέχει η αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν την Παρασκευή για την Euroleague.

Στο ίδιο γήπεδο όπου ηττήθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 68-46 στο ημίχρονο προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα και έκανε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο κορυφαίος με 23 πόντους, 11/13 σουτ και 10 ριμπάουντ. Ο Τζίμερ Φρεντέτ πέτυχε 18, ο ΝτεΣόν Τόμας 13, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Νικ Καλάθης μοίρασε 11 ασίστ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Άντι Ράουτινς πέτυχε 5 πόντους.

Aπό τον Προμηθέα, που έπαιξε χωρίς τους Αμερικανούς Χολ, Φίλερ και Ρόμπινσον, ο Λίποβιι (18 π.) ήταν ο μοναδικός που διακρίθηκε. Οι Κατσίβελης, Έλις, Μαυροκεφαλίδης πέτυχαν από 10 πόντους.

Πλέον το ρεκόρ του Παναθηναϊκού έφτασε στην κορυφή της Basket League έφτασε στο 14-2, ενώ η ΑΕΚ έχει 12-4 και ο Προμηθέας με το Περιστέρι 11-5. Ο Ήφαιστος είναι 5ος με 9-7.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter