Mπάσκετ: Πρεμιέρα με χαμόγελα για τον Παναθηναϊκό

Mπάσκετ: Πρεμιέρα με χαμόγελα για τον Παναθηναϊκό

Μάλλον εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τον Παναθηναϊκό η πρεμιέρα της Εuroleague, αφού ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς αποδείχθηκε ανήμπορος να τον απειλήσει σοβαρά.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας κέρδισε πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 87-82, μπροστά σε 10.000 οπαδούς του, και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Την επόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται τη γαλλική Βιλερμπάν, η οποία φιλοξενεί αύριο τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προηγήθηκε με 37-35 στο ημίχρονο, αλλά παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα στη γ’ περίοδο, όταν έφτασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (66-53). Οι Σέρβοι μείωσαν στο τέλος αλλά ουδέποτε έφτασαν σε απόσταση βολής.

Οι «παλαιοί» Νικ Καλάθης και Ντεσόν Τόμας ήταν οι κορυφαίοι παίκτες του, ενώ καλός ήταν και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Τζέιμς Γκιστ, που χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό του «τριφυλλιού» για τα 6,5 χρόνια προσφοράς του στον Παναθηναϊκό, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, με 22 πόντους. Ο Στράτος Περπέρογλου, άλλοτε «πράσινος» και ο ίδιος, πέτυχε 15.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Τόμας 18, Ράις 12(1), Παπαγιάννης 8, Παπαπέτρου 2, Βουγιούκας 4, Τζόνσον 3, Μπράουν, Φρεντέτ 11(1), Καλάθης 21(3), Ουάιλι 2, Μήτογλου 6.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter