Mπάσκετ: Προβάρει τα κόκκινα ο Κουφός

Mπάσκετ: Προβάρει τα κόκκινα ο Κουφός

Στο κατώφλι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Κώστας Κουφός. Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να γίνει μέλος ελληνικού συλλόγου για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Κουφός (σέντερ, 2,09 μ.) αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περίοδο 2019-20, αλλά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών και έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Πρόλαβε να παίξει σε 17 αγώνες, με μέσο όρο 3,7 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό θα είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Στην ομάδα αναμένεται να πάρει τη θέση του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στον αγώνα της Πέμπτης με την Εφές και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες. Εφ’ όσον οριστικοποιηθεί έγκαιρα η συμφωνία, ο Κουφός θα δηλωθεί στην Euroleague για το υπόλοιπο της περιόδου.

Ο Κουφός, που κλείνει τα 32 του την ερχόμενη Τετάρτη, παίζει στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας από το 2007. Η τελευταία συμμετοχή του με την Ανδρών ήταν στο Ευρωμπάσκετ του 2017, όταν η «επίσημη αγαπημένη» τερμάτισε στην 5η θέση. 

Ο Κουφός 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter