Μπάσκετ: Προκρίθηκαν οι Μπακς και χωρίς Γιάννη!

Μπάσκετ: Προκρίθηκαν οι Μπακς και χωρίς Γιάννη!

Έστω και χωρίς τον τραυματισμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν τις δύο νίκες που χρειάζονταν επί των Ατλάντα Χοκς και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια. Το σημερινό 118-107 εκτός έδρας σφράγισε το εισιτήριο των «Ελαφιών» με σκορ 4-2.

Ο Γιάννης ήταν παρών στην Ατλάντα, αλλά η συμμετοχή του στον έκτο τελικό της Ανατολής αποκλείστηκε μερικές ώρες πριν το τζάμπολ. Μετά τον τραυματισμό του, θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στους τελικούς, ειδικά στο ξεκίνημά τους. Στον ορίζοντά του υπάρχει πλέον και η πιθανή συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική ομάδα.

Oι ψυχωμένοι Μπακς προηγήθηκαν με διαφορά 23 πόντων στις αρχές της δ’ περιόδου (94-71), αλλά οι ειδικευμένοι στις ανατροπές Χοκς μείωσαν σε 107-101 με μπροστάρη τον Τρέι Γιανγκ (14 π.), πριν παραδοθούν στα τελευταία λεπτά.

Οι Μπακς πανηγύρισαν τον τίτλο της Ανατολής με αγκαλιές και σφιγμένες γροθιές, ενώ θα υψωθεί και το σχετικό λάβαρο στο «Φάισερβ Φόρουμ» σε πρώτη ευκαιρία.

Οι Κρις Μίντλετον (32), Τζρου Χόλιντεϊ (27), Μπρουκ Λόπεζ (13), Πατ Κόνατον (13) ήταν οι κορυφαίοι, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε ένα λεπτό και έκανε 1 κλέψιμο.

Oι Φίνιξ Σανς των Κρις Πολ, Ντέβιν Μπούκερ, ΝτεΑντρέ Έιτον, Ντάριο Σάριτς αναδείχθηκαν πρωταθλητές Δύσης με 4-2 επί των Λος Άντζελες Κλίπερς και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του ΝΒΑ.

Oι αγώνες θα ξεκινήσουν την Τρίτη στο Φίνιξ, ενώ η στέψη θα γίνει το αργότερο στις 20 Ιουλίου, τρεις μέρες πριν ανάψει η Φλόγα στο Τόκιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter