Μπάσκετ: Προπονήθηκε στην Κίνα ο Σλούκας

Μπάσκετ: Προπονήθηκε στην Κίνα ο Σλούκας

Τις πρώτες προπονήσεις του μετά από τον τραυματισμό που τον άφησε στα «πιτς» επί δύο εβδομάδες πραγματοποίησε ο Κώστας Σλούκας.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε γυμνάστηκε μόνος του σήμερα το πρωί στην πόλη Ναντζίνγκ, ενώ το απόγευμα ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων διεθνών.

«Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι έτοιμος και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος», δήλωσε ανάμεσα στις δύο προπονήσεις. «Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει». Ο Σλούκας τραυματίστηκε στο φιλικό της 16ης Αυγούστου με την Ιταλία.

Απομένει να δηλωθεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο η τελική 12άδα, όταν «κοπεί» ένας από τους Μάντζαρη, Κόνιαρη ή (σε περίπτωση έκπληξης) Βασιλόπουλο. Η σχετική προθεσμία εκπνέει το απόγευμα της Παρασκευής. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής έχει οριστεί για την Κυριακή, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, στις 3μμ ώρα Ελλάδας. Τέσσερις ώρες νωρίτερα, θα αναμετρηθούν για τον ίδιο Όμιλο Βραζιλία και Νέα Ζηλανδία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter