Μπάσκετ: Πρώτη συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό – Στην Ελλάδα ο Φόστερ

Μπάσκετ: Πρώτη συγκέντρωση για τον Παναθηναϊκό – Στην Ελλάδα ο Φόστερ

Την πρώτη της συγκέντρωση για τη σεζόν 2020/21 πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Παρουσία των Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Στο ΟΑΚΑ έδωσαν το παρών τα περισσότερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, πλην των Πιερ Τζάκσον και Ζακ Όγκαστ, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στο ρόστερ των «πρασίνων».

«Ζούμε σε μια καινούργια και δύσκολη συνθήκη. Ας ελπίσουμε σύντομα να έχουμε την λύση με το εμβόλιο για να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Πριν από δύο μήνες ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό. Είχαμε βάλει κάποιους άξονες για την επιλογή των παικτών. Η αθλητικότητα, το κίνητρο και η πνευματική ετοιμότητα ήταν τα βασικά κριτήρια. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τις κινήσεις των «πρασίνων» στη μεταγραφική αγορά.

Την ίδια ώρα προσγειωνόταν στο «Ελ. Βενιζέλος» η πτήση του Αμερικανού γκαρντ, Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. 

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Μέσα από αυτή τη μεταγραφή η καριέρα μου παίρνει ώθηση. Θέλω να είμαι έτοιμος και να κάνω αυτό που πρέπει στο παρκέ», δήλωσε από το αεροδρόμιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter