Μπάσκετ: Σε έβδομο ματς ο τίτλος στην Τουρκία

Μπάσκετ: Σε έβδομο ματς ο τίτλος στην Τουρκία

Σε μια ζαριά 40 αγωνιστικών λεπτών θα κριθεί ο τίτλος στο τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ, αφού η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς νίκησε την συμπολίτισσα Εφες με 85-69 και ισοφάρισε την σειρά των τελικών σε 3-3.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος της γ` περιόδου, αλλά μετά το 63-62 έκανε την διαφορά η ρέντα του Σέρβου Γκούντουριτς (21 πόντοι, 5 τρίποντα). Η Φενέρ παίζει χωρίς τον MVP της φετινής Euroleague Γιαν Βέσελι.

Το ματς του τίτλου θα γίνει στην έδρα της Εφές, στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, το βράδυ της Παρασκευής. Ο Κώστας Σλούκας είχε πολύ καλή απόδοση και τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 8 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Νωρίτερα μαθεύτηκε από τον Πειραιά ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του για νέο τριετές συμβόλαιο στον Σλούκα, στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Φαίνεται όμως ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να παραμείνει ο 29χρονος διεθνής στην Φενέρ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στον χορό ίσως μπουν από το Σαββατοκύριακο και άλλες ομάδες, με πρώτη την Μπαρτσελόνα και ίσως την ΤΣΚΚΑ Μόσχας, η οποία αναζητεί τον διάδοχο του Νάντο ντε Κολό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter