Μπάσκετ: Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ: Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σε πρωτόκολλο Covid-19 βρίσκεται από σήμερα τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του NBA τέθηκε σε καραντίνα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους επόμενους αγώνες των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο αν είναι θετικός στον κορονοϊό ή απομονώθηκε ως στενή επαφή με άλλο κρούσμα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του NBA, ο Γιάννης θα αποκτήσει ξανά δικαίωμα συμμετοχής εάν δώσει δύο αρνητικά μοριακά τεστ σε διάστημα 48 ωρών. Σε αντίθετη περίπτωση υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγώνων τουλάχιστον για ένα δεκαήμερο,, με αποτέλεσμα να χάσει τους αγώνες με τους Πέισερς (ξημερώματα 16ης Δεκεμβρίου), με τους Πέλικανς (ξημερώματα 18ης), με τους Ρόκετς (ξημερώματα 23ης) και ίσως το παιχνίδι των Χριστουγέννων με τους Σέλτικς στο Μιλγουόκι.

Το NBA αντιμετωπίζει υγειονομική κρίση τις τελευταίες μέρες, αφού οι Σικάγο μπουλς είχαν 10 κρούσματα με αποτέλεσμα να αναβληθούν δύο αγώνες τους ενώ και αρκετές άλλες ομάδες έχουν πληγεί από τον κορονοϊό. Οι Μπρούκλιν Νετς είχαν μόλις 8 διαθέσιμους παίκτες στο παιχνίδι με το Τορόντο σήμερα τα ξημερώματα.
Το ποσοστό των εμβολιασμένων παικτών στο ΝΒΑ ξεπερνάει το 90% και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από αυτούς που έκαναν πρώτοι το εμβόλιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter