Μπάσκετ: «Σκούπισαν» οι Μπακς με μαέστρο Γιάννη (video)

Μπάσκετ: «Σκούπισαν» οι Μπακς με μαέστρο Γιάννη (video)
Ο Γκόραν Ντράγκιτς προσπαθεί να σταματήσει την επέλαση του Γιάννη

Με «σκούπα» και με τριπλ-νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτασαν οι Μιλγουόκι Μπακς στον 2ο γύρο των πλέι-οφ απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ.

Το αποψινό 103-120 στη Φλόριντα αρχειοθέτησε τη σειρά με σκορ 4-0 και έδωσε στους Μπακς αρκετές μέρες ξεκούρασης, μέχρι να αναδειχθεί ο επόμενος αντίπαλός τους από το ζευγάρι Μπρούκλιν Νετς – Μπόστον Σέλτικς (2-1).

Οι Μπακς έγιναν η πρώτη ομάδα που σφράγισε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση και παράλληλα πήραν ρεβάνς για τον περυσινό τους αποκλεισμό από το Μαϊάμι (1-4).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ και έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στην ιστορία των Μπακς που πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ σε αγώνα πλέι-οφ, μετά τους Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (1970), Πολ Πρέσεϊ (1982).

Οι Μπακς έχαναν με 11 πόντους στη β’ περίοδο, αλλά κυριάρχησαν απόλυτα στη συνέχεια, με 25 πόντους του Λόπεζ, 23 του Φορμπς και 20 του Μίντλετον. Ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ για τους απερχόμενους πρωταθλητές Ανατολής Χιτ.

Ο τραυματίας Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter