Μπάσκετ: Σοκ στο ΝΒΑ με 48 κρουσματα κορονοϊού

Μπάσκετ: Σοκ στο ΝΒΑ με 48 κρουσματα κορονοϊού

Σοκ προκαλεί στο NBA ο αριθμός των κρουσμάτων Covid- 19, μετά τα αρχικά τεστ στους παίκτες που επέστρεψαν στις ομάδες τους για το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο έγκυρος δημοσιογράφος Σαμς Καράνια, οι 48 από τους 546 μπασκετμπολίστες που εξετάστηκαν την εβδομάδα 24-30 Νοεμβρίου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Πρόκειται δηλαδή για ποσοστό που ξεπερνάει το 8%.

Τα κρούσματα Θα απομονωθούν όπως προβλέπει το πρωτόκολλο και θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις με την πάροδο των ημερών. Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των ελέγχων “αναμενόμενο”, λόγω της εκτεταμένης διασποράς του ιού στις ΗΠΑ, αλλά και στις άλλες χώρες από όπου προέρχονται οι αθλητές.

Η προετοιμασία των ομάδων του NBA αρχίζει αυτές τις μέρες και το πρώτο τζάμπολ της νέας περιόδου ορίστηκε για τις 22 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η περυσινή σεζόν ολοκληρώθηκε σε περιβάλλον “φούσκας”, όπου δεν υπήρξε κανένα κρούσμα Covid-19 σε ένα ολόκληρο τρίμηνο στο Ορλάντο.

Oι Milwaukee Bucks των αδερφών Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν τους Boston Celtics την επόμενη μέρα και τους Golden State Warriors ανήμερα τα Χριστούγεννα. Στην πρεμιέρα, οι Los Angeles Lakers όπου αγωνίζεται ο μικρότερος αδελφός Κώστας θα αντιμετωπίσουν τους συμπολίτες Clippers.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ανανέωσέ τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές και θα μείνεις στο L.Α. για άλλη μία διετία, έναντι αμοιβής 85 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter