Μπάσκετ: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Προμηθέας

Μπάσκετ: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, με νίκη επί του Κολοσσού, 68-73, στον προημιτελικό της Ρόδου. Οι Πατρινοί ανέτρεψαν διαφορά 7 πόντων στην δ’ περίοδο, με πρωταγωνιστές τους Αθηναίου, Χριστοδούλου. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν ισόπαλο 37-37.

Οι Τζέριαν Γκραντ (13), Γιάννης Αθηναίου (11), Δημήτρης Αγραβάνης (10), Χάρης Γιαννόπουλος (9), Ανδρέας Χριστοδούλου (8) ήταν οι κορυφαίοι σκόρερς της ομάδας του Μάκη Γιατρά. Από τον Κολοσσό, ξεχώρισαν οι Καντέρ (17), Άρτις (16). Ζάρας (10).

Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη τον νικητή του αγώνα Ηρακλή-ΠΑΟΚ, που έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τετάρτης (5μμ.). Λίγο αργότερα αύριο, στις 8μμ, θα γίνει ο τρίτος προημιτελικός, ανάμεσα στο Λαύριο και την ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι αναβλήθηκε λόγω των επτά κρουσμάτων Covid-19 στους «πρασίνους».

Ο συγκεκριμένος προημιτελικός, όπως και ο δεύτερος ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου, θα διεξαχθούν αργότερα, εφ’ όσον βρεθούν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter