Μπάσκετ: Στην Ατλάντα το Ραντεβού των Αστέρων του ΝΒΑ

Μπάσκετ: Στην Ατλάντα το Ραντεβού των Αστέρων του ΝΒΑ

Tη διεξαγωγή του πατροπαράδοτου All-Star Game, παρά την αρχική απόφαση για ματαίωση, αποφάσισε το ΝΒΑ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 7 Μαρτίου, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει ο γνωστός διαγωνισμός δεξιοτήτων. Δεν θα υπάρξει δηλαδή τριήμερος εορτασμός με πολλαπλές εκδηλώσεις ούτε το ετήσιο παιχνίδι των ομάδων «Ελπίδων» από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, αφού προέχει να καθοριστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Δεν αποκλείεται να δοθεί στους παίκτες το δικαίωμα να αρνηθούν την πρόσκληση. Όσοι συμμετάσχουν θα εξετάζονται καθημερινά στο διήμερο της υποχρεωτικής παρουσίας.

Το Αll-Star Game του 2020 ήταν αρχικά να γίνει στην Ιντιανάπολις, η οποία στη συνέχεια έλαβε το χρίσμα για την αντίστοιχη διοργάνωση του 2024. Εμπορικοί λόγοι ώθησαν το ΝΒΑ και το συνδικάτο των παικτών σε αναδίπλωση σε σχέση με την αρχική ματαίωση. Η ψηφοφορία για τις βασικές πεντάδες έχει ήδη ξεκινήσει μέσω διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, ανακοινώνουν ότι θα ανοίξουν σύντομα τις πύλες των γηπέδων για παρουσία θεατών, σε ποσοστό κάτω του 50% της χωρητικότητας.

Ήδη έχουν αναβληθεί αρκετοί αγώνες λόγω Covid-19, αλλά στους τελευταίους ελέγχους δεν βρέθηκε ούτε ένα κρούσμα ανάμεσα στους αθλητές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter