Μπάσκετ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου, κλείνει στην ΑΕΚ

Μπάσκετ: Στο ΟΑΚΑ ο Παπαθεοδώρου, κλείνει στην ΑΕΚ

Οριστική και αμετάκλητη φαίνεται ότι είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με τον προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου, παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε μερίδα των φανατικών οπαδών της.

Ο έλληνας τεχνικός πήγε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να συναντήσει τους νέους παίκτες του και μέλη της διοίκησης. Νωρίτερα τον αποχαιρέτησε επίσημα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Βασίλη Φραγκιά. Η συνάντηση του 43χρονου Παπαθεοδώρου με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο ορίστηκε για αύριο, αφού προηγήθηκε σήμερα μία πρώτη γνωριμία με τον μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Χήνα. 

Δείτε επισης: Άναψε φωτιές στην μπασκετική ΑΕΚ η επικείμενη πρόσληψη Παπαθεοδώρου στον πάγκο της

Απομένει να δούμε αν η τοποθέτηση του Αγγελόπουλου, ο οποίος απέρριψε επίσημα τις αιχμές των φανατικών (περί σχέσεων της οικογένειας Παπαθεοδώρου με τον ΠΑΟΚ του… Σαββίδη) θα ρίξουν νερό στη φωτιά που ξαφνικά άναψε στις εξέδρες. Σημειώνουμε ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αρκετά παράπονα για την έλλειψη συμπαράστασης που έδειξαν οι οπαδοί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας φέτος, παρά την κατάκτηση των τροπαίων του Champions League, του Διηπειρωτικού και του Κυπελλου Ελλάδας μέσα στο 2018.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter