Μπάσκετ: Στον Λευκό Οίκο τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ: Στον Λευκό Οίκο τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Tην πόρτα του Λευκού Οίκου πέρασαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! Προσκεκλημένοι του «πλανητάρχη» Τζο Μπάιντεν, οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν απόψε μέχρι το Οβάλ Γραφείο, ντυμένοι με το καλύτερο κοστούμι και χαμόγελό τους.

«Αισθάνομαι καταπληκτικά, ήταν μακρύς ο δρόμος από τα Σεπόλια μέχρι το Οβάλ Γραφείο και είμαι ευγνώμων που θα συναντήσω τον Πρόεδρο των ΗΠΑ», έλεγε ο Γιάννης λίγο πριν φτάσει στο κατώφλι του Λευκού Οίκου. «Είναι μια υπέροχη περίσταση και ένα σπουδαίο παράδειγμα για τους νέους, να γνωρίζουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή τους. Είναι ένα υπέροχο δώρο και μία εκπληκτική εμπειρία».

Το έθιμο της επίσκεψης των πρωταθλητών του ΝΒΑ στον Λευκό Οίκο είχε ατονήσει την τελευταία τετραετία, αφού οι προηγούμενες ομάδες που κατέκτησαν τον τίτλο (Κλίβελαντ, Γκόλντεν Στέιτ, Λέικερς) μποϊκοτάρισαν τον πρόεδρο Τραμπ, με πρωτοστάτες τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Στεφ Κάρι, Στιβ Κερ και με σιωπηρή έγκριση του κομισάριου Άνταμ Σίλβερ.

Η άνοδος των Μπακς στην «εξουσία» του ΝΒΑ συνέπεσε με την πτώση του Τραμπ, οπότε τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες τους αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Μπάιντεν πέρασαν τις πύλες του Λευκού Οίκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter