Μπάσκετ: Στοχεύει σε πρωτιά ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Στοχεύει σε πρωτιά ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να σφραγίσει οριστικά, αμετάκλητα και …μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας που θα τον φέρει σε θέση ισχύος στα πλέι-οφ της Εuroleague είναι ο Ολυμπιακός.

Με νίκη επί της βαθμολογικά αδιάφορης – και μετριότατης – Γαλατασαράι στο αποψινό (9μμ) παιχνίδι του Φαλήρου, ο πρωταθλητής Ελλάδας τοποθετεί θεμέλιο διάκρισης και ταυτόχρονα εκδικείται για την ήττα που γνώρισε προ τριμήνου στην Κωνσταντινούπολη.

O Oλυμπιακός έχει ρεκόρ 18 – 7 και μπορεί πλέον να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου, αφού η ΤΣΣΚΑ (19 – 6) και η Ρεάλ (19 – 7) βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Οι Ισπανοί καλούνται να παίξουν στον Πειραιά πριν φτάσουν στο νήμα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να πάει στη Μόσχα.

«Μόλις με το καλό εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θα κοιτάξουμε και πιο ψηλά», υποσχέθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει το γνωστό πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και ίσως προφυλαχθεί στο αποψινό παιχνίδι.

Στο μεταξύ, ο πλήρης και αισιόδοξος, μετά την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ, Παναθηναϊκός έχει στρογγυλοκαθίσει στην 5η θέση με ρεκόρ 15 – 11, ισόβαθμος με τον Ερυθρό Αστέρα, έναντι του οποίου υπερέχει σε πιθανή ισοβαθμία. Κάθε άλλο παρά απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο σύγκρουσης των δύο ελληνικών ομάδων στα προημιτελικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter