Μπάσκετ: Στραπάτσο της ΑΕΚ στη Λάρισα

Μπάσκετ: Στραπάτσο της ΑΕΚ στη Λάρισα

Στραπατσαρισμένη έφυγε η ΑΕΚ από τη Λάρισα, στο πιο αμφίρροπο από τα σαββατιάτικα παιχνίδια της Basket League. Ένα καλάθι του Τζέρι Σμιθ λίγο πριν το φινάλε διαμόρφωσε το τελικό 76-75 υπέρ της ομάδας του Νίκου Παπανικολόπουλου. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 51-43.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την αντεπίθεσή της μετά το 70-63, όταν πέτυχε σερί 0-10 με κλειδί την άμυνα των Μωραϊτη (14 π.), Σλότερ (4 π.), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Λίνος Χρυσικόπουλος (16 π.). Η Λάρισα προσπέρασε ξανά με καλάθι του Ουέμπ, ο Κιθ Λάνγκφορντ απάντησε με 2/2 βολές, αλλά ο Σμιθ είπε την τελευταία λέξη 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Ο Λάνγκφορντ, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ με 19 πόντους, αστόχησε υπό πίεση στην εκπνοή.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι, που είχαν 14/26 τρίποντα, προηγήθηκαν ακόμα και με διψήφια διαφορά (59-49). Ο ήρωας της τελευταίας στιγμής Σμιθ σταμάτησε στους 30 πόντους. Ο Ουέμπ στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του πρόσθεσε 19 για τη Λάρισα, η οποία πέτυχε την 4η νίκη της σε 13 αγώνες και ισοβαθμεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το Μεσολόγγι και τον Ιωνικό.

Ο Παναθηναϊκός, που προηγείται στην κατάταξη με ρεκόρ 10-1, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πάτρας (7-4) το απόγευμα της Κυριακής στις 5μμ. Το Λαύριο έχει ρεκόρ 9-4 με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ και ισοβαθμεί πλέον με την ΑΕΚ, ενώ το Περιστέρι νίκησε τον Ιωνικό και ανέβηκε στο 8-5.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter