Μπάσκετ: Στραπάτσο του Ολυμπιακού απέναντι στη Γαλατά (71-80)

Μπάσκετ: Στραπάτσο του Ολυμπιακού απέναντι στη Γαλατά (71-80)

Αγνώριστος ο Ολυμπιακός μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ηττήθηκε στο Φάληρο από τη βαθμολογικά αδιάφορη Γαλατασαράι, με 71 – 80 και έχασε κάθε ελπίδα για κατάκτηση της 1ης ή της 2ης θέσης στην κανονική περίοδο της Εuroleague.

Ωστόσο, είναι σχεδόν απίθανο να απωλέσει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι – οφ, αφού έχει 3 νίκες περισσότερες από τις ομάδες που μοιράζονται την 5η θέση και μετράει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με Παναθηναϊκό, Ερυθρό Αστέρα, Βασκόνια (οπότε υπερτερεί στις πιθανές ισοβαθμίες).

Υπολείπονται μόλις 4 αγωνιστικές για να φτάσουν οι ομάδες στο νήμα και ο πρωταθλητής Ελλάδας παραμένει 3ος, πίσω από τις ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, ένα σκαλοπάτι πάνω από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με διαφορά 16 πόντων, λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου, αλλά κατέρρευσε στο β’ ημίχρονο, όταν έπαιξε κακή άμυνα και είχε κάκιστο ποσοστό στα μακρινά σουτ (2/20 τρίποντα).

Η άσχημη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη και του Ματ Λοτζέσκι πολλαπλασίασε τα προβλήματα, ενώ ο ζεστός Έρικ Γκρην ξεχάστηκε στον πάγκο στις τελευταίες, κρίσιμες επιθέσεις. Ο Σέρβος Μίτσοβ πέτυχε 13 πόντους στην δ’ περίοδο και ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ιστορικό ρεκόρ με τα 22 επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε. Δεν μπόρεσε ωστόσο, να εκμεταλλευτεί αυτή την επίδοση. Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-35, 59-57, 71-80.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γκρην 14, Μπιρτς 7, Ουότερς 4, Γιανγκ 2, Σπανούλης 7, Παπαπέτρου, Αγραβάνης 5, Μιλουτίνοβ 6, Πριντεζης 14, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης, Λοτζέσκι 5.   

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter