Μπάσκετ: Στραπάτσο του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

Μπάσκετ: Στραπάτσο του Παναθηναϊκού στη Λάρισα

Σε περιπέτειες μπήκε ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του από τη Λάρισα, 84-77, στον δεύτερο ημιτελικό της Basket League (1-1). Στο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 50-38.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έπιασε εκπληκτική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όταν η διαφορά εκτοξεύτηκε ακόμα και στους 26 πόντους, 43-17.

Όπως συνέβη και στον αντίστοιχο αγώνα της κανονικής περιόδου στη Λάρισα, οι «πράσινοι» αντεπιτέθηκαν μετά την ανάπαυλα και έφτασαν σε απόσταση βολής στα μέσα της δ’ περιόδου: και 75-73 στο 38ο λεπτό, από 71-61, με πρωταγωνιστή τον Ντάριλ Μέικον. Ένα τρίποντο του Κρουμπάλι έφερε και πάλι τη Λάρισα σε θέση ισχύος.

Οι πρώτοι σκόρερς των νικητών, που αποθεώθηκαν από το κοινό στο γεμάτο γήπεδο της Νεάπολης: Γκριν 19, Κρουμπάλι 16, Μούντι 14, Μάριτς 10, Καράμπελας 7.

Από τον πλήρη Παναθηναϊκό του Γιώργου Βόβορα, διασώθηκαν οι Μέικον 27, Παπαπέτρου 19, Παπαγιάννης 14, Σαντ-Ροος 9. Ο Σίβα έμεινε χωρίς πόντο σε 7 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Νέντοβιτς πέτυχε 4 με 1/10 σουτ.

Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ και ο τέταρτος την Κυριακή στη Λάρισα. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Ολυμπιακός προηγείται του Προμηθέα με 2-0. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά αύριο στην Πάτρα.

Στους τελικούς, που υπολογίζεται να ξεκινήσουν από την Τετάρτη, θα περάσουν οι ομάδες που θα φτάσουν στις 3 νίκες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter