Mπάσκετ: Σώθηκε στο νήμα ο Κόροιβος

Mπάσκετ: Σώθηκε στο νήμα ο Κόροιβος

O Κόροιβος Αμαλιάδας πέτυχε τη νίκη που χρειαζόταν για να κρατηθεί στην επιφάνεια και έτσι έστειλε στην Α2 τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας, παρά τη νίκη που πέτυχε ο τελευταίος επί του Λαυρίου.

Ο Κόροιβος νίκησε τον Προμηθέα (ο οποίος πάλευε για μια θέση στα πλέι-οφ) με 66-62, χάρη σε δύο καλάθια που πέτυχε ο Αμερικανός Σταρκς στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα. Έτσι έμεινε στα αζήτητα το 72-61 του Απόλλωνα επί του Λαυρίου, το οποίο τερμάτισε στην 8η θέση και ετοιμάζεται για …Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου (και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ), με το εύκολο 93-45 επί της Κύμης. Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έθεσε εκτός ομάδας τον Γιάννη Αθηναίου για πειθαρχικό παράπτωμα. Οι Μπιρτς-Πρίντεζης δεν έπαιξαν, αλλά θα είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα με την Εφές, την ερχόμενη Τετάρτη.

Για τα πατροπαράδοτα ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ στον α’ γύρο των πλέι-οφ απέκτησαν προβάδισμα οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι κατέλαβαν την 4η θέση με το σημερινό 81-77 επί της ΑΕΚ.

Ο οριστικά 2ος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ξεκίνημα των πλέι-οφ τον 7ο Κολοσσό. Το Ρέθυμνο κατέλαβε την 6η θέση ε το 80-67 επί της υποβιβασμένης Δόξας Λευκάδας και θα παίξει με την 3η ΑΕΚ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter