Μπάσκετ: Συμεωνίδης τέλος – Αλλαγές στη διαιτησία

Μπάσκετ: Συμεωνίδης τέλος – Αλλαγές στη διαιτησία

Με νέα σύνθεση και διαφορετικό προεδρείο θα συνεχίσει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο μπάσκετ, αφού ο Στέλιος Συμεωνίδης παραιτήθηκε από την κεφαλή της μετά από 19 χρόνια. Μαζί του αποχωρούν άλλα δύο μέλη της πενταμελούς επιτροπής, προσκείμενα στον ίδιο.

Τα νέα μέλη είναι οι Κώστας Μητσόπουλος, Γιώργος Τανατζής και ο Νίκος Παπαδημητρίου που επιστρέφει μετά από απουσία ολίγων ετών, ενώ συνεχίζουν οι Κυριάκος Ταβουλαρέας, Κώστας Κορομηλάς. Υπενθυμίζεται ότι η σύνθεση και το έργο της ΚΕΔ, η οποία υπάγεται στην Ομοσπονδία μπάσκετ (ΕΟΚ) ήταν το κεντρικό θέμα της κόντρας που οδήγησε στην αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Α1. Στη σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες (28 Σεπτεμβρίου), ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Α2 με «αναπτυξιακή» ομάδα.

Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις της τελευταίας στιγμής μετά την αποστρατεία Συμεωνίδη από την ΚΕΔ. «Ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από την ΚΕΔ. Δεν με ανάγκασε κανείς. Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σύνθεση της ΚΕΔ. Η ΕΟΚ έκανε την καλύτερη επιλογή για την ελληνική διαιτησία», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter