Mπάσκετ: Συνεχίζει με Γιάννη η Εθνική

Mπάσκετ: Συνεχίζει με Γιάννη η Εθνική

Με την παρουσία των τριών αδελφών Αντετοκούνμπο (Γιάννη, Θανάση, Κώστα), αλλά και των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, συνεχίζει τις προπονήσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο η Εθνική ομάδα μπάσκετ. 

Μάλιστα ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου έχει στο πλευρό του τη γυμνάστρια των Μπακς Σούκι Χόμπσον, βραβευμένη φέτος ως κορυφαία στον τομέα της σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Απουσιάζει μόνο ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί το επόμενο διήμερο.

Την 17άδα του Θανάση Σκουρτόπουλου συμπληρώνουν οι Μάντζαρης, Αθηναίου, Κόνιαρης, Λαρεντζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Βασιλόπουλος, Σαλούστρος, Μήτογλου, Παπαγιάννης, Μπουρούσης.

Την Πέμπτη θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο Μέγαρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη, ενώ η αναχώρηση για το Ηράκλειο, όπου θα γίνει ένα μέρος της προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Μέχρι τότε, οι διεθνείς θα προπονούνται στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα των εν Ελλάδι φιλικών αγώνων περιλαμβάνει το διεθνές τουρνουά «Aegean» στα Δύο Αοράκια με αντιπάλους το Ιράν (8/8 προπονητικό, 11/8 επίσημο) και την Ουγγαρία (9/8) και το τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank» στις 16,17 και 18 Αυγούστου με αντιπάλους κατά σειρά Ιταλία, Τουρκία και Σερβία στο ΟΑΚΑ. Τα εισιτήρια όλων των αγώνων έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.

Η αποστολή θα φύγει για την Κίνα στις 21 Αυγούστου, με πρώτο σταθμό την πόλη Σουζού και συμμετοχή σε τουρνουά με αντιπάλους Ιορδανία (24/8), Κίνα ( 26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8). Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ θα διεξαχθεί στις 1 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στην Ναντζίνγκ. Στον ίδιο Όμιλο περιλαμβάνονται επίσης η Βραζιλία και η Νέα Ζηλανδία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter