Μπάσκετ: Συνεχίζει στα πράσινα ο Παπαπέτρου

Μπάσκετ: Συνεχίζει στα πράσινα ο Παπαπέτρου

Αίσιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό το σήριαλ Παπαπέτρου, αφού ο αρχηγός των «πρασίνων» αποφάσισε να μείνει στο ΟΑΚΑ μέχρι το 2023.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ελεύθερος και είχε προσφορές από ομάδες του εξωτερικού, αλλά προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. O μοναδικός αστερίσκος αφορά μετακόμισή του στο ΝΒΑ, είτε φέτος είτε το 2022, έναντι ρήτρας που ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη», δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ. «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ».

Νωρίτερα είχε ανανεωθεί και η συνεργασία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά ο Ντίνος Μήτογλου έφυγε για την Αρμάνι Μιλάνο. Παραμένει ερωτηματικό το μέλλον του Μάριο Χεζόνια.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει ήδη αποκτήσει τον Αμερικανό γκαρντ Κέντρικ Πέρι, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Τσεντεβίτα Ολύμπια Λιουμπλιάνα, με μ.ο. 16,1 πόντους στο Eurocup.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter