Μπάσκετ: Συντριβή του Ολυμπιακού (91-66) στη Μόσχα

Μπάσκετ: Συντριβή του Ολυμπιακού (91-66) στη Μόσχα

Αποκαρδιωτικός ο Ολυμπιακός, γνώρισε συντριβή από την ΤΣΚΚΑ με 91-66 (ημίχρονο 48-30), στον τελικό του τουρνουά που έγινε στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Ο Κέβιν Πάντερ με 12 πόντους ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από την ελληνική ομάδα. Η διαφορά ξεπέρασε και τους 30 πόντους.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ. Ο Αμερικανός, που προέρχεται από τραυματισμό, εμφανίστηκε ανέτοιμος και πέτυχε 5 πόντους.

Από την ΤΣΣΚΑ απουσίασε ο τραυματίας Κώστας Κουφός.

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, την επόμενη Παρασκευή, ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Γαλλία με τη νεοφώτιστη στη διοργάνωση Βιλερμπάν.

Στον μικρό τελικό του ίδιου τουρνουά, στη Μόσχα, ο θαυμάσιος Προμηθέας νίκησε την Ούνιξ Καζάν με 87-83 στην παράταση. Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους για την ομάδα της Πάτρας, ενώ ο Έλις πέτυχε 16.

Πίσω στον Πειραιά, η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ηττήθηκε εντός έδρας από το Ανατόλια με 76 – 91 στο βοηθητικό του ΣΕΦ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Η συγκεκριμένη ομάδα θα αγωνιστεί ως γνωστόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter