Μπάσκετ: Τα παιδία παίζει

Μπάσκετ: Τα παιδία παίζει

Η φαρσοκωμωδία στο ελληνικό μπάσκετ συνεχίζεται και τα παιδιά παίζει με αμείωτη ένταση.

“Όποιος φίλος του Ολυμπιακού παρουσιάσει το περυσινό εισιτήριο διαρκείας του κερδίζει έκπτωση 50% για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού”, ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ, με φόντο περιπαικτικές δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί επικείμενων ντέρμπι του Ολυμπιακού με το… Πευκοχώρι στην Α2.

Η απάντηση των κόκκινων ήταν στον ίδιο σαρκαστικό τόνο. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε 8 ευρώ στον λογαριασμό για το «Keep Pao Alive» και την ενίσχυση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε μέσω… Instagram: «Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοβ ή τη ΔΕΗ;»

Και η κωμωδία συνεχίζεται, χωρίς να αντιλαμβάνεται κανένας τις διαστάσεις του προβλήματος.

Πάντως η ΕΟΚ αποφάσισε να αναβάλλει μονομερώς τις προθεσμίες για την δήλωση των ομάδων που θα μετάσχουν στα πρωταθλήματα της Α2 και των μικρότερων κατηγοριών, αφου ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει στην σχετική κίνηση.

Φαίνεται ότι η πρωτοβουλία ανήκει πλέον στο νέο υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αφού οι υπόλοιποι φορείς έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά ή αδιαφορούν.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει στην Α2 της επόμενης περιόδου, ενώ ο Παναθηναϊκός αρνείται οποιαδήποτε συζήτηση για αναδιάρθρωση των κατηγοριών και θεωρεί παράνομη πιθανή συμμετοχή των ερυθρολεύκων στην Α1. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter