Μπάσκετ: Τα ζευγάρια ελληνικού ενδιαφέροντος στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Μπάσκετ: Τα ζευγάρια ελληνικού ενδιαφέροντος στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Η λιθουανική Γιουβέντους, η γαλλική Στρασμπούρ και η σερβική Παρτιζάν είναι οι αντίπαλοι των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα, στα πλέι οφ του FIBA Champions League, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης που έγινε σήμερα , στα γραφεία της FIBA στην Ελβετία. Την πιο δύσκολη κλήρωση είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά», που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Παρτιζάν.

Οι πρώτοι αγώνες της Α΄ φάσης των πλέι οφ θα γίνουν στις 7 και 8 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 21 και 22 Φεβρουαρίου. Οι Άρης και ΠΑΟΚ, επειδή προέρχονται από το γκρουπ των «αδυνάμων», θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στην έδρα τους, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που ήταν με τους «ισχυρούς» και θα αγωνιστεί εκτός στην πρώτη αναμέτρηση.

Αν οι ελληνικές ομάδες κατορθώσουν να αποκλείσουν τους αντιπάλους τους, τότε θα συνεχίσουν στη B’ φάση των πλέι οφ, όπου έχουν ήδη προκριθεί οι Τενερίφη, Μπεσίκτας, Μπάνβιτ, Νεπτούνας, Αβελίνο, Μονακό, Λε Μαν και Βιλερμπάν. Συγκεκριμένα, η Μονακό θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Γουβέντους, η Τενερίφη με τον νικητή του ΠΑΟΚ-Παρτιζάν και η Βιλερμπάν με τον Άρη-Στρασμπούρ. Οι αγώνες της Β΄ φάσης των πλέι οφ θα διεξαχθούν 28/2-1/3 και 7-8/3. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter