Μπάσκετ: Τέλος ο Βόβορας από τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ:  Τέλος ο Βόβορας από τον Παναθηναϊκό

Οριστικό και αμετάκλητο είναι το κοινή συναινέσει διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ Γιώργο Βόβορα. Η είδηση που διέρρευσε αργά χθες τη νύχτα επιβεβαιώθηκε με επίσημη ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Προηγήθηκε πολύωρη συνάντηση κορυφής ανάμεσα στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, τη διοικητική ηγεσία του οποίου αποτελούν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης και Τάκης Τριαντόπουλος. Ο 43χρονος προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ.

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Βόβορας. «Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Στον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με υπηρεσιακό προπονητικό τιμ, ενώ αναζητείται ο διάδοχος του Βόβορα. Τα ονόματα των Σωτήρη Μανωλόπουλου, Στέφανου Δέδα ήταν τα πρώτα που διέρρευσαν αργά χθες.

Ο πρώτος παίκτης που ξεπροβόδισε τον Βόβορα μέσα από τα social media ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, πριν ακόμη εκδοθεί η επίσημη ανακοίνωση: «Μισώ αυτό το κομμάτι της δουλειάς μας, ειδικά σε καταστάσεις όπως αυτή. Σπουδαίος προπονητής, μα ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Ελπίζω να δείξεις στο μέλλον πόσο καλός είσαι πραγματικά».

Ο Γιώργος Βόβορας εργάστηκε στο «τριφύλλι» επί μία εξαετία ως βοηθός, αλλά ανέλαβε τις τύχες της πρώτης ομάδας μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όταν διαδέχθηκε τον Ρικ Πιτίνο.

Το λακωνικό κείμενο με το οποίο ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Βόβορα έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter