Μπάσκετ: Τέλος ο Παππάς από τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Τέλος ο Παππάς από τον Παναθηναϊκό

H αποχώρηση του Νίκου Παππά ήταν η είδηση της σημερινής επίσημης παρουσίασης της νέας διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιο του 30χρονου άσου εξέπνευσε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Σύμφωνα με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι ο νέος αρχηγός, πλαισιωμένος από τους Ντίνο Μήτογλου, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιώργο Καλαϊτζάκη και ίσως Ίαν Βουγιούκα.

Έχει ήδη αποκτηθεί ο Μάρκους Φόστερ, ενώ ο Τζίμερ Φρεντέτ ψάχνει ομάδα για να σπάσει το ακριβό συμβόλαιό του. Θα παραμείνει στην ομάδα και ο Μπεν Μπέντιλ, ενώ είναι δεδομένη η αποχώρηση του Νικ Καλάθη, ο οποίος οδεύει προς τη Μπαρτσελόνα.

Δίπλα στον Τάκη Τριαντόπουλο κάθισαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι αναλαμβάνουν διοικητικά πόστα στο νέο σχήμα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Μάνου Παπαδόπουλου.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Βιώνω πολύ όμορφα τις πρώτες ημέρες. Είναι κάτι καινούριο. Δεν είμαι παράγοντας, δεν γνωρίζω, αλλά μέσα από συζητήσεις, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Διαμαντίδης.

Ο Αλβέρτης πρόσθεσε ότι: «Γίνεται μια προσπάθεια με ανιδιοτέλεια, η πρόθεση είναι να δώσουμε μια ανάσα σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν έχουμε ματαιοδοξία να γίνουμε κάτι. Δεν έχουμε να κυνηγήσουμε κάτι. Μένει η αγάπη και ο σεβασμός σε ένα άθλημα που μας γέμισε από όλες τις απόψεις. Είναι η υποχρέωσή μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter