Μπάσκετ: Τέταρτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Τέταρτη σερί ήττα ο Παναθηναϊκός

Άλλη μία ήττα, τέταρτη συνεχόμενη, πρόσθεσε στο παθητικό του ο ναυαγισμένος Παναθηναϊκός στην Euroleague: 76-69 από την αδύναμη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (ημίχρονο 43-37).

Οι Λιθουανοί μπήκαν στο παιχνίδι με ρεκόρ 0-9, αλλά πλέον η απόσταση που τους χωρίζει από το προτελευταίο Παναθηναϊκό (2-8) είναι μόλις ένας βαθμός.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έπιασαν κάκιστη απόδοση στο α’ ημίχρονο, όταν βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 14 πόντους από τη μετριότατη Ζαλγκίρις (34-20). Η άνοδος των Παπαπέτρου, Μέικον, Παπαγιάννη βοήθησε ώστε να μειωθεί η διαφορά: 60-57 αι 67-65 στα μέσα της δ’ περιόδου με καλάθια του Γιώργου Παπαγιάννη. Οι Λιθουανοί απάντησαν με σερί 5-0 και κράτησαν με σχετική ευκολία τα κεκτημένα, μπροστά στο ένθερμο κοινό τους.

Ο Ντάριλ Μέικον ήταν πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 21 πόντους, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρόσθεσε 10, αλλά είχε 2/13 σουτ και 5/9 βολές. Οι Ουάιτ, Σαντ-Ρόος, Παπαγιάννης πέτυχαν από 7, ο Κασελάκης 6, ο Πέρι 5, ο Φερέλ 3, ο Έβανς 2 και ο Φλόιντ 1. Απουσίασε ο ασθενής Νέντοβιτς.

Από την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, ξεχώρισαν οι Μιλάκνις (13), Κάβανο (12), Ουλάνοβας (11), Μπλάζεβιτς (10), Στρέλνιεκς (9).

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει από τη Λιθουανία απ’ ευθείας για τη Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν το βράδυ της Πέμπτης. Αύριο παίρνει σειρά ο Ολυμπιακός (6-3), ο οποίος θα δοκιμαστεί στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές (3-6), χωρίς τον τραυματία Ζαν-Σαρλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τη Μακάμπι (6-3) του Γιάννη Σφαιρόπουλου την Παρασκευή στο Φάληρο, τρεις μέρες πριν το «αιώνιο» ντέρμπι της Basket League στο ίδιο γήπεδο. Η Αρμάνι Μιλάνου προηγείται στη βαθμολογία της Euroleague με ρεκόρ 7-1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter