Μπάσκετ: Τέταρτο κρούσμα και αναβολές για τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Τέταρτο κρούσμα και αναβολές για τον Ολυμπιακό

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα και τη Βιλερμπάν, αφού στην ομάδα των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν τέσσερα τουλάχιστον κρούσματα Covid-19.

Τα ονόματα δεν ανακοινώθηκαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν
τουλάχιστον δύο θετικοί παίκτες. Η αποστολή επρόκειτο να πετάξει για τη
Βαρκελώνη αύριο το μεσημέρι, αλλά ενημερώθηκε από την υγειονομική
επιτροπή της ΓΓΑ ότι δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει.

Η Euroleague δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να αναβάλει τους δύο αγώνες: «Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21. Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε, όπως και ο αγώνας Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί». Αυτοί είναι οι πρώτοι γετινοί αγώνες των Πειραιωτών που αναβάλλονται λόγω της πανδημίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, νωρίτερα, έλεγε τα εξής: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τέταρτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19. Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter