Μπάσκετ: «Θετικός» στον Covid-19 o Μανωλόπουλος

Μπάσκετ: «Θετικός» στον Covid-19 o Μανωλόπουλος

«Θετικός» στον Covid-19 βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας με τη Μ.Βρετανία στο Νιούκασλ (25/11) και τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη (28/11).

Ο Μανωλόπουλος, που διαδέχεται τον Θανάση Σκουρτόπουλο, θα μείνει σε καραντίνα που υπολογίζεται ότι θα λήξει γύρω στις 24 Νοεμβρίου. Μάλιστα για την είσοδο στη Βρετανία απαιτείται αρνητικό τεστ τουλάχιστον 48 ωρών.

Σε περίπτωση απουσίας του, το κοουτσάρισμα της Εθνικής θα αναλάβει ο βοηθός Σάββας Καμπερίδης, ενώ στο τιμ ανήκουν και οι Ισίδωρος Κουτσός, Κώστας Παπαδόπουλος.

O Mανωλόπουλος, που είναι και προπονητής του Περιστερίου, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα το πρώτο προσκλητήριο της θητείας του στην Εθνική Ανδρών των «παραθύρων».

Κάλεσε μεταξύ άλλων τους Λεωνίδα Κασελάκη, Βασίλη Καββαδά του Παναθηναϊκού και Μιχάλη Λούντζη του Ολυμπιακού.

Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που αγωνίζεται στη λιθουανική Λιετκαμπέλις, όπως και ο Κωστής Γόντικας του Ιωνικού.

Τη 16άδα συμπληρώνουν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Γκίκας, Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Γιάννης Κουζέλογλου (Ηρακλής), Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Δημήτρης Κατσίβελης, Χρήστος Σαλούστρος, Λίνος Χρυσικόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Χουγκάζ (Ιωνικός).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter