Μπάσκετ: Θρήνος για τον Άντριαν Πέιν

Μπάσκετ: Θρήνος για τον Άντριαν Πέιν

Σε ηλικία μόλις 31 ετών έφυγε από τη ζωή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο άλλοτε μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην συμπαίκτης του Τζάρεντ Σάλιντζερ, χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες: «Μισώ την είδηση που μόλις έμαθα… Αναπαύσου εν ειρήνη, αδελφέ μου Άντριαν Πέιν».

Ο Πέιν έπαιξε στον Παναθηναϊκό το τελευταίο πεντάμηνο της περιόδου 2017-18, ενώ επέστρεψε για δύο μήνες στα μέσα της σεζόν 2018-19, όταν κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με την πράσινη φανέλα.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Γαλλία, στην Τουρκία και στη Λιθουανία, ενώ την τετραετία 2014-18 πέρασε από τρεις ομάδες του ΝΒΑ. Είχε ύψος 2,08 μ.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον πρόωρα χαμένο Πέιν με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός:
«Είμαστε συγκλονισμένοι με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Άντριαν Πέιν. Οι σκέψεις και οπι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν αργότερα από το γραφείο του σερίφη της Όραντζ Κάουντι στη Φλόριντα, ο Πέιν πυροβολήθηκε αργά τη νύχτα της Κυριακής γύρω στις 01:37, από έναν άνδρα που συνελήφθη επί τόπου για εν ψυχρώ δολοφονία.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter