Μπάσκετ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό – Σε αυξημένη επιτήρηση η ομάδα

Μπάσκετ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό – Σε αυξημένη επιτήρηση η ομάδα

Tρία νέα κρούσματα Covid-19 προστέθηκαν στα τέσσερα της προηγούμενης εβδομάδας στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Πρόκειται μάλιστα για αθλητές: έναν που δεν αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δύο που είχαν χρόνο συμμετοχής.

Aυτή την εξέλιξη oδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι. Η αναβολή τινάζει στον αέρα τον σχεδιασμό της διοργάνωσης, αφού η ΕΟΚ είχε προγραμματίσει να ολοκληρωθεί η τελική φάση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Οι άλλοι τρεις προημιτελικοί θα διεξαχθούν κανονικά: Κολοσσός-Προμηθέας αύριο Τρίτη, Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Λαύριο-ΑΕΚ την Τετάρτη.

Την Παρασκευή θα γίνει στη Θεσσαλονίκη μόνο ο ένας από τους δύο ημιτελικούς, ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Κολοσσού-Προμηθέα και Ηρακλή-ΠΑΟΚ. Ο τελικός ήταν να γίνει την ερχόμενη Κυριακή.

Ελεύθερες ημερομηνίες δεν υπάρχουν μέχρι τα τέλη Απριλίου, λόγω της συμμετοχής του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, αλλά και του Ηρακλή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήδη αναβλήθηκε και ο χθεσινός αγώνας πρωταθλήματος των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, όλα τα τεστ των τελευταίων ημερών ήταν αρνητικά, οπότε διεξάγεται κανονικά απόψε ο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικός αγώνας με τη Λάρισα στο Φάληρο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τα νέα κρούσματα έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των εφτά συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Η ομάδα μας έχει τεθεί σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter