Μπάσκετ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό – Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ

Μπάσκετ: Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό – Προς αναβολή τα ματς με Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ

Επτά αθλητές και τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ. 

Στους νέους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα κορονοϊού μεταξύ των μελών του τεχνικού επιτελείου και των παικτών.

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι οι δέκα νοσούντες παρακολουθούνται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, η οποία παραμένει σε αυξημένη επιτήρηση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις των πρασίνων, οι επικείμενες αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ για τη Euroleague βρίσκονται στον «αέρα».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους σημερινούς ελέγχους τρεις ακόμη αθλητές της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Η κατάσταση των δέκα συνολικά νοσούντων, των εφτά αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (12/2).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter