Μπάσκετ: Τζάμπολ στην Euroleague για ΠΑΟ, Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Τζάμπολ στην Euroleague για ΠΑΟ, Ολυμπιακό

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα πλέι-οφ της Εuroleague μετά την περυσινή απουσία εμφανίζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν την εκκίνηση.

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν το βράδυ της Πέμπτης (8 μ.μ.). από την πρωτάρα -κάτοχο του Eurocup- Μονακό, η οποία έχει στις τάξεις της τον άλλοτε «πράσινο» Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε μέσα στο καλοκαίρι τους Ντίνο Μήτογλου, Μάριο Χέζονια, αλλά έχει αρκετό νέο αίμα στο δυναμικό του: Κέντρικ Πέρι, Nτάριλ Μέικον, Οκάρο Ουάιτ, Τζεχάιβ Φλόιντ, Τζέρεμι Έβανς, Βασίλης Καββαδάς, δίπλα στους Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Νέντοβιτς, Μποχωρίδη.

Ο Δημήτρης Πρίφτης κάθεται πλέον στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας, στη θέση του Όντεντ Κάτας. Η πρώην ομάδα του Πρίφτη, Ούνιξ Καζάν, είναι η έτερη πρωτάρα της Euroleague μαζί με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βασκόνια το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ (9 μ.μ.) στο πρώτο παιχνίδι της μετά Σπανούλη εποχής. Το κενό του απόμαχου αρχηγού θα προσπαθήσουν να καλύψουν ο Τόμας Ουόκαπ και ο Ελληνοαμερικανός Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Στους Πρίντεζη, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μάρτιν, Ζαν-Σαρλ προστέθηκαν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και οι Μιχάλης Λούντζης, Μουσταφά Φαλ. Στην περυσινή σεζόν ο Ολυμπιακός τερμάτισε 12ος και ο Παναθηναϊκός 16ος.

Η πρωταθλήτρια Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την ανανεωμένη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ η φιναλίστ του 2020-1 Μπαρτσελόνα (με τον Νικ Καλάθη «μαέστρο») υποδέχεται αύριο τον Άλμπα. Οι ομάδες που ηττήθηκαν στους περυσινούς ημιτελικούς, Αρμάνι και ΤΣΣΚΑ θα βρεθούν αντιμέτωπες απόψε στο Μιλάνο: Μήτογλου εναντίον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα φιλοξενήσει στο Τελ Αβίβ τη Μπάγερν, ενώ θα παίξουν ακόμα αύριο Ούνιξ-Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε-Ερυθρός Αστέρας και Βιλερμπάν-Ζαλγκίρις. Στη γαλλική ομάδα αγωνίζεται πλέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Σε όλα τα γήπεδα θα υπάρξουν θεατές, με προσέλευση που θα κυμανθεί από 30% μέχρι 100% ανάλογα με το υγειονομικό πρωτόκολλο κάθε χώρας. Σε όλα σχεδόν τα γήπεδα θα ζητηθεί από τους θεατές πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο τεστ Covid-19.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague

Σήμερα 30/9

20:00 Μονακό – Παναθηναϊκός

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν

21:30 Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές

Παρασκευή 1/10

19:00 Ούνικς Καζάν – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

20:45 Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας

21:00 Βιλερμπάν – Ζαλγκίρις Κάουνας

21:00 Ολυμπιακός – Μπασκόνια

22:00 Μπαρτσελόνα – Άλμπα Βερολίνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter