Μπάσκετ: Τζίφος στο ΑΣΕΑΔ για Ολυμπιακό

Μπάσκετ: Τζίφος στο ΑΣΕΑΔ για Ολυμπιακό

Στο κενό έπεσε η απόπειρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ακυρώσει για τυπικούς λόγους τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή σχετικά με τον τρόπο ορισμού των διαιτητών και αναμένεται να επικυρώσει με την επόμενη απόφασή του την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός ισχυρίστηκε ότι η διαδικασία ήταν άκυρη, διότι τα 3 από τα 5 μέλη της ΚΕΔ απουσίαζαν την ώρα της κλήρωσης. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποχωρήσει από τα πλέι-οφ και τιμωρούνται με υποβιβασμό στην Α2, όπου βάσει κανονισμών θα ξεκινήσουν το επόμενο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Η αίτησή τους για παράλληλη ένταξη στην Αδριατική Λίγκα εκκρεμεί και θα συζητηθεί στην επόμενη σύνοδο της τελευταίας, όπως και η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Φαίνεται πάντως ότι υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις από τις νυν ομάδες της Λίγκας, με αβέβαιη εξέλιξη.

Οι ημιτελικοί των πλέι-οφ της εγχώριας Α1 αρχίζουν το βράδυ της Τετάρτης, με το πρώτο τζάμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ-Προμηθέα και Περιστέρι-Παναθηναϊκό. Ο δεύτερος αγώνας στις δύο σειρές θα διεξαχθεί το Σάββατο και ο τρίτος τη Δευτέρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter