Μπάσκετ: Βραδιά δαχτυλιδιών για Γιάννη, Θανάση!

Μπάσκετ: Βραδιά δαχτυλιδιών για Γιάννη, Θανάση!

Άλλη μία μεγάλη νύχτα θα ζήσουν απόψε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ της πρεμιέρας των Μιλγουόκι Μπακς, στις 02.30 τα ξημερώματα, το ΝΒΑ θα απονείμει στους πρωταθλητές του ΝΒΑ τα δαχτυλίδια του τίτλου, ενώ θα ανεμίσει στην οροφή του Fiserv Forum το λάβαρο που θα γράφει «NBA Champions 2021».

Η τελετή θα αρχίσει γύρω στις 1.45 ώρα Ελλάδας με οικοδεσπότη τον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ και οι 10.000 τυχεροί κάτοχοι εισιτηρίων θα πάρουν δώρο ένα αναμνηστικό λαβαράκι, ενώ θα γίνει και μεγάλο πάρτι στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Το πρωτάθλημα που κατέκτησαν τα «Ελάφια» τον περασμένο Ιούλιο, με MVP των τελικών τον Γιάννη Αντετοκούνμπο 2020-21 ήταν το πρώτο που κατέκτησαν οι Μπακς μετά από 50 χρόνια «ανομβρίας». «Το μόνο που με ενδιαφέρει, είναι να μου δώσουν δαχτυλίδι μεγαλύτερο από αυτό που κατέκτησε πέρυσι ο αδελφός μου ο Κώστας με τους Λέικερς», αστειεύτηκε ο Γιάννης.

Αντίπαλος των Μπακς στο ντέρμπι της πρεμιέρας θα είναι οι οι Μπρούκλιν Νετς, ένα από τα «θύματά» τους στα περυσινά πλέι-οφ. Θα παίξουν οι Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, αλλά θα απουσιάσει ο αρνητής του εμβολιασμού Κάιρι Ίρβινγκ. Στους Μπακς θα αγωνιστεί φέτος και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Οι Νετς θεωρούνται από τους ειδικούς φαβορί για τον τίτλο του 2021-22, με αουτσάιντερ τους Μπακς (που έχασαν μόνο τον Πι Τζέι Τάκερ από την περυσινή ομάδα), αλλά και τους ενισχυμένους Λος Άντζελες Λέικερς. Δίπλα στους ΛεΜπρον Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις θα παραταχθούν φέτος οι βετεράνοι σταρ Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι, Ντουάιτ Χάουαρντ.

Υπολογίσιμοι παραμένουν οι ηττημένοι φιναλίστ του 2020-21 Φίνιξ Σανς (Μπούκερ, Πολ κ.α.), οι Γιούτα Τζαζ, οι Ντένβερ Νάγκετς του περυσινού MVP Νίκολα Γιόκιτς, οι Ατλάντα Χοκς, οι Φιλαντέλφια Σίξερς που περιμένουν την επιστροφή του «αντάρτη» Μπεν Σίμονς, οι Ατλάντα Χοκς, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος όταν γυρίσει από τον σοβαρό τραυματισμό του ο Κλέι Τόμπσον, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς και αρκετές άλλες ομάδες.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter