Μπάσκετ: Βραχεία κεφαλή για τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Βραχεία κεφαλή για τον ΠΑΟΚ

Mε μεγάλη δυσκολία προστάτευσε το πλεονέκτημα έδρας ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό της Basket League με τον Προμηθέα: 78-75 στην Πυλαία, με 2/2 βολές του Ολλανδού Φράνκε 6’’ πριν το φινάλε. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 38-32.

Ο Kάουαν αστόχησε στην εκπνοή για τους Πατρινούς, ενώ νωρίτερα ο Τόμασον υπέπεσε σε καθοριστικό λάθος. Ο ΠΑΟΚ είχε διψήφιο προβάδισμα (73-63) περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος, πριν αντεπιτεθεί ο Προμηθέας με απανωτά τρίποντα των Γκίκα, Τόμασον.

Οι Φράνκε (18), Σαλούστρος (18), Ρένφρο (10), Τσιακμάς (7) ήταν οι κορυφαίοι από την ομάδα του Φώτη Τακιανού. Από τον Προμηθέα του Γιάννη Χριστόπουλου ξεχώρισαν οι Κόντιτ (14), Τόμασον (13), Κάουαν (12), Κουλμπόκα (10).

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στην Πάτρα την Τετάρτη και ο τρίτος, εάν χρειαστεί, στην Πυλαία. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον αήττητο Ολυμπιακό, ο οποίος προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά με 2-0 νίκες επί του Άρη.

Ο Παναθηναϊκός (που βρίσκεται στα πρόθυρα συμφωνίας με τον Τούρκο προπονητή Εργκίν Αταμάν) βρίσκεται στο 1-0 επί του Κολοσσού με το χθεσινό 85-76 στο ΟΑΚΑ, ενώ στο τέταρτο ζευγάρι θα αναμετρηθούν Περιστέρι-ΑΕΚ, αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter