Μπάσκετ: Ξανά “τριπλός” ο Γιάννης

Μπάσκετ: Ξανά “τριπλός” ο Γιάννης

Ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ προσέθεσε στην ήδη πλούσια συλλογή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη σημερινή νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί της Σάρλοτ Χόρνετς (89-79): 10 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ, το τρίτο του φετινό, πρώτο μετά τις 7 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Έλληνας άσος οδήγησε την ομάδα του στην 42η νίκη της στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική περίοδο και έδωσε ραντεβού στο κοινό της πόλης για τα πλέι-οφ: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σόου», υποσχέθηκε.

Οι Μπακς (42-39) περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους, στην best-of-7 σειρά που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο. Οι υποψήφιοι παρτενέρ είναι τέσσερις: Μπόστον Σέλτικς, Κλήβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ανάλογα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής (οι Μπακς παίζουν στη Βοστώνη).

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται πια σε απόσταση αναπνοής από ένα ιστορικό ρεκόρ. Εάν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό μέσα στο επόμενο διήμερο, θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που θα τερματίσει στο Τop-20 στις πέντε κύριες στατιστικές κατηγορίες: πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες!

Θεωρείται και φαβορί για τον τίτλο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη της σεζόν που τελειώνει, αλλά και για μία θέση στην πρώτη ή την δεύτερη All-NBA πεντάδα. Και είναι μόλις 22 ετών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter