Μπάσκετ: «Χαραμάδα» για Εθνική από τον Σπανούλη

Μπάσκετ: «Χαραμάδα» για Εθνική από τον Σπανούλη

Ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή του στην Εθνική μπάσκετ άφησε ο Βασίλης Σπανούλης. «Θα δούμε, θα δούμε», απάντησε με υπαινικτικό χαμόγελο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν σκοπεύει να φορέσει τα μπλε στο Προολυμπιακό τουρνουά του ερχόμενου Ιουνίου.

Η φιλολογία για επιστροφή του Σπανούλη στην «επίσημη αγαπημένη» ξέσπασε πριν από μήνες όταν εξέφρασε σχετική επιθυμία ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ρικ Πιτίνο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι είχε μιλήσει με τον αθλητή.

Ο 38χρονος Σπανούλης ανακοίνωσε την αποστρατεία του από την Εθνική ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ στη Λιλ. Η σημερινή του δήλωση έγινε στο περιθώριο του φιλικού αγώνα Ολυμπιακού-Κολοσσού 95-73, που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Φάληρο.

Yπενθυμίζεται πάντως ότι η Ομοσπονδία μπάσκετ βρίσκεται σε «εμπόλεμη» κατάσταση με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του οποίου θεωρούν ότι παραπλανήθηκαν από τον Πιτίνο σε ό,τι αφορά τη δεύτερη συνεργασία του Αμερικανού προπονητή με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Κόνιαρης είχαν εκδώσει κοινή δήλωση στην οποία άφηναν να εννοηθεί ότι δεν σκόπευαν να αγωνιστούν στην Εθνική εφ’ όσον προπονητής της είναι ο Πιτίνο. Στο μεταξύ πάντως ο τελευταίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Το Προολυμπιακό τουρνουά έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου και η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θεωρείται σχεδόν απίθανη λόγω των υποχρεώσεών του στο ΝΒΑ.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο στο Documento και τον Νίκο Παπαδογιάννη τον περασμένο Ιούλιο, με τίτλο: «Ελπίζω να πείσω τον Σπανούλη να επιστρέψει στην Εθνική».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter