Μπάσκετ: Χαστούκι για τον Ολυμπιακό και …1-1

Μπάσκετ: Χαστούκι για τον Ολυμπιακό και …1-1

Στραπατσαρισμένο άφησε τον Ολυμπιακό το δεύτερο ραντεβού με τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ για τα πλέι-οφ της Euroleague: 72-96, ημίχρονο 28-40.Πλέον η προημιτελική σειρά βρίσκεται στο 1-1 και οι δύο ομάδες μεταφέρονται στο Μόντε Κάρλο, για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε εκπληκτική άμυνα στο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 14-4 στο εναρκτήριο πεντάλεπτο. Ωστόσο, η αντεπίθεση των Γάλλων έφερε ολική ανατροπή πριν την ανάπαυλα, με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον: 21-35 με σερί 0-20.

Τα τέσσερα τρίποντα του έως τότε άσφαιρου Μάικ Τζέιμς ανέβασαν τη διαφορά στους 21 πόντους (45-66).

Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κατεβάσει τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού, που υπέπεσε σε 20 λάθη: Βεζένκοφ 14, Ουόκαπ 9, Ντόρσεϊ 12, Λαρεντζάκης, Φαλ 6, Σλούκας 9, Πρίντεζης, Παπανικολάου 12, ΜακΚίσικ 10, Ζαν Σαρλ.

Ο εκπληκτικός Τζέιμς, που είναι και υποψήφιος MVP στη διοργάνωση, πέτυχε 21 από τους 23 πόντους στο δεύτερο μέρος, με 5 τρίποντα. Ξεχώρισαν από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς και οι Άντζουσιτς (19), Μπέικον (17), Τόμας (9), Λι (8).

Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ με 71-54. Μετά το 1-1, οι ομάδες θα αναμετρηθούν στο Μόντε Κάρλο δύο φορές την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη, Παρασκευή), ενώ αν χρειαστεί πέμπτο ματς αυτό θα γίνει στο ΣΕΦ στις 4 Μαΐου.

Η Ρεάλ προηγείται της Μακάμπι με 1-0 και την υποδέχεται ξανά το βράδυ της Μ.Παρασκευής στη Μαδρίτη πριν φύγει μαζί της για το Τελ Αβίβ, ενώ τα ζευγάρια Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Αρμάνι-Εφές βρίσκονται στο 1-1. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο Μόναχο και στην Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.

Από κάθε ζευγάρι, θα προκριθεί στο φάιναλ-φορ του Βελιγραδίου (19-21 Μαΐου) η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter