Μπάσκετ: Ξεκίνημα με στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Ξεκίνημα με στραπάτσο για τον Παναθηναϊκό

Με απογοητευτική εμφάνιση και συντριβή από τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την πορεία του στην Euroleague: 75-63. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 38-28 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος από τα πρώτα λεπτά, όταν ο άλλοτε «δικός του» Μάικ Τζέιμς οδήγησε τη Μονακό σε διψήφιο προβάδισμα. Η διαφορά έφτασε τους 17 πόντους στα τέλη της γ’ περιόδου (56-39), αφού οι «πράσινοι» είχαν αρνητικούς τους πλέι-μέικερ Πέρι, Μέικον και τον ανέτοιμο λόγω πολύμηνης απουσίας Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Πρίφτη δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση σε μονοψήφιο νούμερο, παρά την ικανοποιητική άμυνα που έπαιξε κατά διαστήματα. Η Μονακό έφτασε και στο +22 μετά το 56-45 του 31ου λεπτού, ενώ η ευστοχία του Ντάριλ Μέικον στα τελευταία λεπτά (13 π.) έφερε το σκορ σε αξιοπρεπή για τους πρωταθλητές Ελλάδας επίπεδα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που διασώθηκε από το ναυάγιο, με 16 πόντους. Ο Γιώργος Παπαγιάννης τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Κέντρικ Πέρι είχε 0/10 σουτ και ο Νεμάνια Νέντοβιτς 0/7. Έπαιξαν και οι Κασελάκης 4, Ουάιτ 4, Φλόιντ 8, Έβανς 4, Σαντ-Ρόος 6.

Ο Άντζουσιτς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 17 πόντους. Ο Τζέιμς πέτυχε 11, οι Λη, Μοτιεγιούνας από 10 και ο Βεστερμάν 8 για την πρωτάρα στη διοργάνωση Μονακό, που πέρυσι κατέκτησε το Eurocup με 2-1 νίκες στον τελικό επί της Ούνιξ του Πρίφτη.

Ο Ολυμπιακός θα ανεβεί για πρώτη φορά στη σκηνή το βράδυ της Παρασκευής (21.00), με παρτενέρ την ελλιπή Βασκόνια, μπροστά στο κοινό του στο Φάληρο. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι της μετά Σπανούλη εποχής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter