Μπάσκετ: Ξένοιαστες νίκες για τους «αιωνίους»

Μπάσκετ: Ξένοιαστες νίκες για τους «αιωνίους»

Nίκες χωρίς ιδιαίτερο άγχος πέτυχαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ. Οι «πράσινοι» κέρδισαν το κατ’ευφημισμό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με 89-74, αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά στο α’ ημίχρονο (43-39).

Ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος έπαιξε ελάχιστα στο ματς της Παρασκευής στη Βαρκελώνη, ήταν ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών, με 17 πόντους και 5/8 τρίποντα. Διακρίθηκαν και οι Λοτζέσκι (14 π.), Βουγιούκας (11π.), Καλάθης (11π., 12 ασ.), ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης (15 π.) και ο Αμερικανός Ντίλαρντ (22 π.) ξεχώρισαν από τον βόρειο «Δικέφαλο».

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Εύβοια χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά νίκησε χωρίς άγχος την Κύμη με 85-56 και πλέον ψάχνει τον αντικαταστάτη του εγχειρισμένου Κιμ Τιλί, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε 4-5 μήνες. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν εκείνο του Κροάτη Ντέμιαν Ρούντεζ, ενώ σήμερα τραυματίστηκε ελαφρά στο δάχτυλο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης (κάκωση). Ο Χόλις Τόμπσον (18 π.) ήταν ο κορυφαίος του αγώνα της Χαλκίδας, ενώ ο Μπράιαν Ρόμπερτς έκανε το επίσημο ντεμπούτο του, χωρίς να σκοράρει. Ο νεαρός Τολιόπουλος πέτυχε 11 πόντους.

Οι Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο) και Μάλκολμ Γκρίφιν (Κολοσσός) μοιράστηκαν το βραβείο του MVP της 2ης αγωνιστικής, στην οποία ξεχώρισε η νίκη του Άρη στη συναρπαστική αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ (64-62). Ο Πανιώνιος έγινε η πρώτη ομάδα που άλλαξε προπονητή στη φετινή Α1, αφού ο Βαγγέλης Ζιάγκος διαδέχεται τον Γιώργο Καλαφατάκη. Οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν γηπεδούχοι από τον Κολοσσό με το βαρύ 70-90.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter