Μπάσκετ: Ξέσπασε με “κατοστάρα” ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ: Ξέσπασε με “κατοστάρα” ο Παναθηναϊκός

Xωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση νίκησε ο Παναθηναϊκός την αδύναμη ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δύο βράδια μετά την ταπεινωτική εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα του από την Ούνιξ: 100-75, ημίχρονο 54-40.

Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στο 5-1 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τον αήττητο Ολυμπιακό (5-0), με τον οποίο θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Φάληρο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης πήρε 20 πόντους από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, 16 από τον Χάουαρντ Σαντ-Ρόος, 14 από τον Ντάριλ Μέικον, 11 από τον Κέντρικ Πέρι και 10 από τον Γιώργο Παπαγιάννη. «Είναι λογικό να νιώθει ο κόσμος δυσαρεστημένος, ας μη νομιστεί ότι κοιμόμαστε ήσυχοι», σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Έρικ Γκρίφιν πέτυχε 18 πόντους, ο Νίκος Παππάς 14 και ο Ίαν Χάμερ 10 για την ΑΕΚ του Στέφανου Δέδα, που υποχώρησε στο 3-4.

H «Ένωση» έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Γέλοβατς, Πετρόπουλο, ενώ δεν μπορεί να προσθέσει παίκτες (όπως τον Τέρενς Φέργκιουσον με τον οποίο έχει συμφωνήσει) λόγω τιμωρίας για παλαιότερα χρέη.

Στους απογευματινούς αγώνες του Σαββάτου, ο Κολοσσός νίκησε τη Ρόδο στο Λαύριο με 82-59 και ο Προμηθέας τον Ιωνικό στη Νίκαια με 88-65, με αποτέλεσμα να αναρριχηθούν στο 5-2.

Ο αήττητος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ (20.00), ενώ νωρίτερα θα παίξουν Άρης-Ηρακλής (17.00) και Λάρισα-Περιστέρι (17.00). Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει ρεπό.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter