Μπάσκετ: Χεζόνια τέλος στον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Χεζόνια τέλος στον Παναθηναϊκό

Στον δρόμο προς το Καζάν βρίσκεται ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση της συνεργασίας. Ο Κροάτης μπασκετμπολίστας είχε ζητήσει παράταση μερικών ημερών, ώσπου ενημέρωσε ότι αποχωρεί από τους «πρασίνους». Η προσφορά του Παναθηναϊκού άγγιζε τα 2 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη διετία. Η Ούνιξ, στην οποία εργαζόταν ο Δημήτρης Πρίφτης μέχρι τον περασμένο Μάιο, φαίνεται ότι θα είναι ο επόμενος σταθμός του.

Ο Χεζόνια αρνήθηκε να κακίσει τους οπαδούς που τον κατηγόρησαν στα social media για …προδοσία. «Δεν θέλω όμως να κατηγορηθεί ο Παναθηναϊκός», διευκρίνισε μέσω Twitter. «Ας κατηγορήσουν εμένα. Αισθάνομαι ότι τους απογοήτευσα όλους, διότι δεν είχα την πολυτέλεια να επιλέξω με την καρδιά μου». Ο Χεζόνια πρόσθεσε ότι δεν σκοπεύει να παίξει ποτέ ενάντια στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα άλλης ομάδας.

«Σας χρωστάω περισσότερα, τα ξαναλέμε σύντομα», έγραψε σε άλλη ανάρτησή του, αυτή τη φορά στο InstagramO 26χρονος Χεζόνια αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» το τελευταίο τετράμηνο της περυσινής περιόδου και βοήθησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του νταμπλ.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter