Μπάσκετ: Χωρίς Φασούλα το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ

Μπάσκετ: Χωρίς Φασούλα το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας μπάσκετ, χωρίς ωστόσο τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος απουσίασε από την παρθενική συνεδρίαση και λέγεται ότι σκέφτεται την παραίτηση.

Πάντως ο Φασούλας είχε ενημερώσει τον νέο πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, ότι απουσιάζει στο εξωτερικό για προσωπική υποχρέωση. Εάν παραιτηθεί, θα αντικατασταθεί στο συμβούλιο από τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Τσουμή, ενώ δεύτερος επιλαχών είναι ο Μέμος Ιωάννου.

Ο επίσης αντιπολιτευόμενος Φάνης Χριστοδούλου έδωσε το «παρών» διαδικτυακά και εκδήλωσε την επιθυμία του να συναντηθεί σύντομα με τον πρόεδρο για να συζητηθεί ο νέος ρόλος του.

Ο Δήμος Ντικούδης ανέλαβε υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Ηλιόπουλος και γενικός γραμματέας ο Νίκος Νικολόπουλος, μοναδικός που συνεχίζει από την προηγούμενη διοίκηση.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος υποδέχθηκε τον διάδοχό του Βαγγέλη Λιόλιο στα γραφεία της ΕΟΚ, ευχήθηκε «καλή δύναμη» και δήλωσε «πάντοτε διαθέσιμος» για το καλό του ελληνικού μπάσκετ.

Πρόεδρος: Βαγγέλης Λιόλιος.

Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εκ του νόμου).

Β’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ηλιόπουλος.

Γενικός Γραμματέας: Νίκος Νικολόπουλος.

Ταμίας: Νίκος Ζεϊμπέκης.

Ειδικός Γραμματέας οργανωτικής διαφάνειας και χρηστής διακυβέρνησης: Βασίλης Ντάκουρης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε αποφασίστηκε ομόφωνα και η ανάθεση των εξής αρμοδιοτήτων:

Υπεύθυνος Εθνικών ομάδων αναλαμβάνει ο Δήμος Ντικούδης.

Υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ θα είναι οι Άννυ Κωνσταντινίδου και Χρήστος Βασιλειάδης.

Υπεύθυνος διεθνών σχέσεων και πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό αναλαμβάνει ο Ευθύμης Ρεντζιάς (από την παράταξη Φασούλα).

Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και εκπρόσωπος της ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.

Υπεύθυνος ψηφιακού μετασχηματισμού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ευαγγέλου, ενώ ο ανεξάρτητος σύμβουλος Τάσος Δελημπαλταδάκης θα είναι ειδικός σύμβουλος για θέματα μπάσκετ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter